23 Nisanda Balkon ve Pencerelerdeyiz!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları tüm yurtta el ele gayertli hazırlıklara sahne oluyor. Bunun için Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı marş bugün görücüye çıktı. 


Tüm süreci bakanımız Prof. Ziya Selçuk İntagram hesabından şu sözlerle anlattı:

 

"100. Yılın bir marşı, bir şarkısı, hatırası olmazsa eksik kalacaktı. Gönlümüzden geçen 23 Nisan haftasında okullarımızda çocuklarımızla birlikte 100. Yıl marşını söylemek, her okulun kendi videosunu hazırlamasını sağlamaktı. Korodaki çocuklarımız marşı seslendirmek için dahi evlerinden çıkmadılar, ses kayıtlarını evlerinde alarak gönderdiler. Marşın bir klibi olsun istedik ancak çocukları çekim ekipleriyle bir araya getiremedik. Görüntüler cep telefonuyla çekilerek tek tek hazırlandı. Evde kalarak hazırladığımız bu marşı evlerinde söyleyen çocuklarımıza,
bestesi için Mehmet Efe'ye, sözleri için Şermin Yaşar'a, düzenlemesi için Serkan Sönmez'e, video için Zeynep Günay Tan'a, sesiyle bize eşlik eden Haluk Bilginer'e, dinleyene, söyleyene, eşlik edenlere çok teşekkür ederim. Korodaki çocuklarımız nasıl evlerinde seslendirdi ise, marşı dinleyen çocuklarımız da evlerinde seslendirecekler. 23 Nisan'da hep birlikte 'Yüzyıllar yaşa 23 Nisan' diyeceğiz.
#yüzyıllaryaşa23nisan"

 

Biz de bu doğrultuda tüm öğrencilerimiz ve eğitim kadromuz ile 23 nisanın yüzüncü yıl kutlamalarına 100. Yıl marşını elimizde şanlı bayrağımızda balkon ve pencerelerimizde kutlayacağız.

Yüzyıllar yaşa 23 Nisan !! 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi